top of page

Vilma

Olen vuonna 2011 valmistunut fysioterapeutti ja urheiluhieroja.

Liikkuminen ja urheilu ovat olleet lähellä sydäntäni jo lapsesta asti. Harrastin juniorina joukkuevoimistelua, mutta teini-ikäisenä siirryin ranskalaisen potkunyrkkeilyn Savaten pariin. Savatea tulikin harrastettua yli vuosikymmen, ja sain tätä kautta myös itselleni työn kuntonyrkkeilyn ja savaten ohjaajana. Sittemmin harrastuksiini on kuulunut voimailu, jooga, koiran kanssa lenkkeily ja uusimpana seinäkiipeily.

 

Kiinnostus kehoon ja liikkeeseen johdatti minut fysioterapian ja hieronnan alalle. Ihmisen keho on äärimmäisen monimutkainen ja mielenkiintoinen kokonaisuus! Vaikka tämä tuo omat haasteensa fysioterapian alalle, minusta on aina kiinnostava pähkäillä mistä kenenkin potilaan vaiva ja kipu onkaan peräisin.

 Ennen oman toimipaikan avaamista työskentelin fysioterapeuttina ja hierojana Tapanilan urheilukeskuksessa, "Mosalla". Tämä oli mahtava työympäristö nähdä jos jonkinlaista lajin harrastajaa. Fysioterapiassa ja hieronnassa minulla käykin hyvin moninaista väkeä, urheilijoita, omaksi huvikseen kuntoilijoita, "perus matti-meikäläisiä", nuoria ja vanhoja. Maaliskuussa 2019 perustin oman toimipaikan 2km päähän Urheilukeskuksesta, osoitteeseen Pläsinpellonkuja 1 C, Hki.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

bottom of page